Rólunk

Tősér Sándor vagyok, a CostBusters Hungary Kft. ügyvezetője. A cégemet 2005-ben alapítottam. Az ötlet az volt, hogy egy 50 főnél nagyobb cégnél már rengetegféle költség keletkezik, és nem igazán van cégvezetésnek ideje, energiája minden költséget folyamatosan ellenőrizni. A legnagyobb költségekre – mint a munkabérek, alapanyagok, alapanyagok – természetesen maximálisan odafigyelnek, de a sok kisebb költségre, a rezsire többnyire nem jut idő. Ezért itt szinte mindig tudunk találni pénzt, tehát ezt a munkát sikerdíjért is bátran el tudjuk vállalni.

Számos sikeres projektet lebonyolítottunk. A legfontosabb ügyfeleink listáját megtalálja a Referenciáink menüpont alatt. Néhány ügyfelünktől referencialevél is olvasható itt.

Minthogy az energia az egyik legnagyobb költség, ezért természetesen azzal is foglalkoztunk kezdetektől fogva. Mivel eredeti szakmám erősáramú villamosmérnök, ezért az elektromos energia, és az azzal kapcsolatos költségcsökkentési lehetőségek feltárása mindig is közel állt hozzám. A gázt pedig hozzátanultam.

2017-ben a nagyobb energiafogyasztók számára kötelezővé tették energetikai szakreferensek alkalmazását. Az elsők között tettem le a vizsgát, és azóta szakreferens szolgáltatást is nyújtunk.

2020-ban pedig, amikor kötelezővé vált a 100kW-nál, majd később az 50kW-nál nagyobb elektromos gépek, berendezések fogyasztásmérő almérővel való felszerelése, azonnal megkerestük a legintelligensebb műszaki megoldást, és megkezdtük az almérő rendszerek telepítését.

Follow by Email
FbMessenger