CostBusters - A költségirtók

 
Cégismertetõ
Mit tehetünk Önért?
Költségkategóriák
Ügyfeleink
GY.I.K.
Munkafolyamat
Kalkulátor
Skót viccek
Ajánlás ismerosnek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetõségünk Linkek Oldaltérkép


Mindent elintézünk Ön helyett.

Önnek a kisujját sem kell mozdítania, csak a növekvő nyereségről szóló kimutatásokat tanulmányoznia.

 

 • uElső audit (1-2 nap). Teljesen önállóan dolgozunk, a munkát nem, vagy csak minimális mértékben zavarjuk. Időnként kérünk különböző listákat a könyvelési rendszerből.

 • uAnalízis, és a megtakarítási lehetőségek meghatározása (2-8 hét, saját irodánkban, potencionális új- és a jelenlegi szállítóknál/ szolgáltatóknál). Miért fontos az analízis?

  • Több szempontból is az. Először is ebből tudjuk meg, hogy valójában mire költi az ügyfelünk a pénze legnagyobb részét, s arra koncentrálunk, ami a legnagyobb megtakarítást hozza.

  • Ebből tudjuk meg azt is, hogy mi az, amire egyáltalán nem kellene pénzt költenie, vagy sokkal kevesebbet. Szinte hihetetlen, de gyakorlatilag minden cég, a legkisebbtől a legnagyobbig fizet olyan termékekért és szolgáltatásokért amelyeket egyáltalán nem használ.

  • Az analízis a feltétele annak is, hogy megtaláljuk a megfelelő technikát az ajánlatkérésre. A szállítók nagyon sokszor azért nem adják meg a legjobb árukat, mert az ajánlatkérésből hiányzik valami, ami számukra fontos.

 • Az analízis alapján tenderezünk. A feladat nagyságának függvényében és a megtakarítás maximalizálása érdekében akár több fordulót is lebonyolítunk, melyek során alkalmazzuk a legkorszerűbb beszerzési technológiákat is.

  Szállítói kapcsolataink jóvoltából többféle területen nagykereskedelmi árakat tudunk elérni akkor is, ha az Ön cége a beszerzett mennyiség miatt még nem lenne jogosult nagyker árakra.

 • A felderített megtakarítási lehetőségekről készített jelentés átadása, ismertetése. A jelentés konkrét javaslatokat tartalmaz, hogy mely területen milyen módon mennyit lehet megtakarítani. Tartalmazza a vonatkozó árajánlatokat és a számításokat is amelyek korrekt döntéshozatalhoz szükségesek. Természetesen a javaslatainkban mi mindent figyelembe veszünk, hogy Önnek ne kelljen az apró betűs részeivel vesztegetnie az idejét. Nem dőlünk be a szállítók különböző trükkjeinek, mint például:

  • A telefontarifa nagyon vonzó, de percalapon számláz. Így 61mp 2 percbe kerül! Megjegyezzük, hogy az ajánlat ettől még lehet jó, de ez csak a telefonálási szokások analízise alapján dönthető el.

  • A szállított termék ára kitűnő, de 3 hónap múlva több mint 10%-al emeli.

  • Az ár jobb a jelenleginél, csak a minőség gyengébb, s végül Önnek többe kerül a leves, mint a hús.

  • Más mértékegységet használ, pl. kilogramm helyett liter.

  • És még sorolhatnánk a trükkök végtelen tárházát ...

Megjegyezzük, hogy a szállítók többsége korrekt és tisztességes, de még az ő esetükben is előfordulhatnak hibák, amelyekre viszont mi figyelünk.

 • uJóváhagyott megtakarítások bevezetése - amit csak lehet, mindent elintézünk Ön helyett, Önnek csak aláírnia kell.

 • uOpcionális negyedéves felülvizsgálat 2 évig, hogy biztos legyen benne, hogy a szállítói nem verik át. A szállítók időnként rendkívül jó árakat adnak arra gondolva, hogy a túlszámlázásokat úgysem fogja senki észrevenni. Mi észrevesszük, és jóváíratjuk vele. Ha pedig áremeléssel próbálkozik, azonnal újra tenderezünk.


A CostBusters garancia - Sikerdíjért dolgozunk!

 

Kezdőlap   Elérhetőség   Kalkulátor   Gy.I.K.   Referenciák   Cégismertető   Oldaltérkép