CostBusters - A költségirtók

 
Cégismertetõ
Mit tehetünk Önért?
Költségkategóriák
Ügyfeleink
GY.I.K.
Munkafolyamat
Kalkulátor
Skót viccek
Ajánlás ismerosnek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetõségünk Linkek Oldaltérkép
 

CostBusters Hungary Kft. - A Költségirtók

 

A dinamikusan fejlődő közép és nagyvállalatok sikerdíjas költségmenedzsere

 

 
 

Tisztelt Látogatónk!

Tősér Sándor vagyok, a CostBusters Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk olyan szakembereket tud az Ön szolgálatába állítani - sikerdíjért - akik specialisták a költségcsökkentés területén. Segítségünkkel Ön nemcsak hatékonyan csökkentheti cége költségeit, de eközben a főtevékenységére koncentrálhat, így maximalizálva nyereségét.

2005 óta nagyon sok, különböző szakterületeken működő, vállalkozásnak segítettünk már megtakarításokat elérni többféle költségkategóriában. Ügyfeleink főként az 50-250 fős, magántulajdonú középvállalatok közül kerülnek ki, de van néhány nagyvállalati ügyfelünk is. Csaknem minden eddigi ügyfelünknél éves szinten hétszámjegyű megtakarítást realizáltunk. A nagyobb cégeknél a több tízmilliós nagyságrendet is elértük, főleg az energiaköltségek terén.

Kizárólag a rezsiköltségek csökkentésére koncentrálunk. Olyan partnerkapcsolatot igyekszünk kialakítani ügyfeleinkkel, amely segít költségeket megtakarítani olyan területeken, amelyek a napi rutinmunka részei. Éppen ezért ritkán kerülnek előtérbe, következésképp könnyedén lehetnek a nyereség észrevétlen elszivárgásának forrásai.

Pontosan e területeken lehet időnként komoly megtakarítási lehetőségeket találni. Lehet, hogy Önnek is tudnánk néhány milliót keresni?

Mondjuk egy autó árát. Milyen autót venne a talált pénzből? Egy Ford Focust, vagy talán egy Lexust? Esetleg egy új gép hiányzik az üzemcsarnokából?

A CostBusters garancia - Sikerdíjért dolgozunk!

 

Kezdőlap   Elérhetőség   Kalkulátor   Gy.I.K.   Referenciák   Cégismertető   Oldaltérkép