CostBusters - A költségirtók

 
Cégismertető
Mit tehetünk Önért?
Költségkategóriák
Ügyfeleink
GY.I.K.
Munkafolyamat
Kalkulátor
Skót viccek
Ajánlás ismerosnek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségünk Linkek Oldaltérkép
 

Évente akár egy autó árával csökkentjük cége rezsiköltségeit - vagy ingyen dolgoztunk Önnek ...

Önnek a kisujját sem kell mozdítania, nem kell velünk foglalkoznia, nem kell nekünk fizetnie, amíg le nem tornáztuk a rezsijét - és utána is csak sikerdíjat fogadunk el. Hogyan?

Az Ön cége sikeres, nincs kétségünk afelől, hogy Ön maximálisan odafigyel cége bevételei mellett a költségeire is. De jut-e Önnek mindenre ideje? Az Ön szállítói és szolgáltatói nagyon jól tudják, hogy nem. És keményen ki is használják ezt!

A legfontosabb költségekre - alapanyagok, alvállalkozók, bérek - muszáj, hogy állandóan odafigyeljenek. De mi a helyzet a rezsivel?  Előfordult már Önnel valaha, hogy

  • érezte, többet fizet a kelleténél, de nem volt ideje versenyeztetni?

  • rábízta az ajánlatkéréseket valamelyik beosztott munkatársára, de belőle hiányzott a motiváció, hiszen nem az ő pénze?

  • gyanakodni kezdett, hogy szállítói megvesztegethetik munkatársait?

  • rájött, magasabb tarifákat fizet a kelleténél, de nem tudott kiszállni az érvényben lévő szerződésből?

De jó lenne időnként, ha az embernek két élete lenne! Vagy ha már ez lehetetlen, akkor valaki elintézné ezeket az időrabló dolgokat Ön helyett. Olyan, aki kellően motivált, és csak akkor kér pénzt, ha a munkának eredménye is van.

Hát nem lenne fantasztikus, ha Ön és munkatársai végre csak azzal foglalkozhatnának, amiben a legprofibbak: a saját szakterületükkel.

Azzal, ami a munkában is örömet, és sikerélményt okoz, és nem utolsósorban a legnagyobb nyereséget hozza a cégének. Az ügyfeleik is hálásak lennének a több törődésért, és a családjuk is a több szabadidőért.

Egy szisztematikus és alapos elemzés segítségével megmutatjuk Önnek, hogy egy 50-250 fős középvállalatnál évente akár egy autó ára is kifolyik a vállalkozásból, amely pénz Önt illetné. Garantáltan Önnek le fog esni az álla! Azt fogja kérdezni magától: miért dobtam én ki eddig ennyi pénzt az ablakon? Mindez pedig nem kerül egy fillérjébe sem, hiszen sikerdíjért dolgozunk!

Hol rejtőzik az Ön cégében a profit, amely most még a zsebéből csordogál ki nap mint nap?

Megmutatjuk Önnek, hogy hozzávetőleg mekkora összeg vándorol ki az Ön zsebéből olyan helyekre, ahol nem feltétlenül a vállalkozása profitját szolgálják. Számolja ki, mennyivel növekedhet a profitja, ha megbízik bennünk!

Kattintson ide, és számoljon velünk! Nagyon megéri >> Kalkulátor

 

5 végzetes hiba

ami miatt elszállnak a cégek költségei - és hogyan kerülheti el őket?

Iratkozzon fel a Költségirtó Hírlevélre! A Hírlevél ingyenes, mégis százezreket érhet Önnek. Már több mint 1000 kis- és középvállalati vezető olvassa havonta. A hírlevél mellé ajándékba megküldjük ezt a tanulmányt is.

Kattintson ide>> Feliratkozás

 

Hogyan lehet Ön is jobb tárgyaló 27 nap alatt, vagy még gyorsabban?

 14 ingyenes tárgyalástechnikai lecke beszerzőknek és cégvezetőknek.

Kattintson ide>> ingyenes tréning

 

30-50% megtakarítás

a fénycsöves világításon, miközben több fényt kap!

>> kattintson ide <<

 

Ügyfeleink mondták rólunk:

"Várakozáson felüli eredmény született: az éves megtakarítás közel egy autó árával egyenértékű. ... A CostBusters munkájával maximálisan elégedett vagyok, hamarosan új költségkategória redukálására is szerződünk velük. Ajánlom minden cégnek, aki költségeket szeretne megtakarítani."

Pál József

gazdasági igazgató

Béres Egészségtár Kft.

 

 

 

 

 

 

 

" Ha csak néhány százezer forint megtakarítást találnak, annak is örültem volna, az eredmény azonban meghaladja az évi 3,3 milliót. Ebből a pénzből kijön két dolgozó bére. Kijelenthetem, hogy elégedett vagyok a CostBusters munkájával. A korábban más területen alkalmazott tanácsadókhoz képest a gyakorlatiasabb, gyorsabb és mélyrehatóbb munkát végeztek."


Korok Péter
ügyvezető igazgató
Grafit Pencil Nyomda Kft.

 

A CostBusters garancia - Kizárólag sikerdíjért dolgozunk!

 

Kezdőlap   Elérhetőség   Kalkulátor   Gy.I.K.   Referenciák   Cégismertető   Oldaltérkép