CostBusters - A Költségirtók
Foto
Cégismertetõ
Mit tehetünk Önért?
Költségkategóriák
Ügyfeleink
GY.I.K.
Munkafolyamat
Kalkulátor
Skót viccek
Ajánlás ismerosnek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetõségünk Linkek Oldaltérkép

Ön is unja már, hogy nem kap megfelelő anyagi és erkölcsi elismerést a munkájáért?

 

Vajon hogyan indíthat el egy vállalkozást, amely tisztes polgári jólétet biztosít Önnek és családjának, és amelynek mindig biztos piaca van?

 

Még válság idején is!

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

 • Alkalmazottként frusztrálja Önt, hogy másvalaki számára dolgozik, aki Önnél kevesebb tapasztalattal és tudással rendelkezik?

 • Unja, hogy az Ön által elvégzett munka gyümölcseit más aratja le? Más vagyona gyarapszik az Ön munkája által, Önt pedig nem ismerik el az érdemei szerint?

 • Közép- vagy felsővezetőként elege van már a véget nem érő értekezletekből, és a különböző értelmetlen jelentésekből?

 • Bár kiválóan képzett és tapasztalt, mégsem kap megfelelő munkát, csak mert elmúlt 40 éves?

 • Van már vállalkozása, de belefáradt az öldöklő árversenybe, vagy szeretne több lábon állni?

 • Időnként úgy érzi, hogy a megrendelői szinte szolgaként tekintenek Önre, és nem becsülik meg az értük tett fáradozásait?

Mennyivel jobb lenne, ha végre valami igazán hasznos és érdekes dologgal foglalkozhatna, amit megbecsülnek, és minden percben a saját pénzét gyarapítná! 

A megoldás itt van Ön előtt! Egy olyan vállalkozás részletesen kidolgozott módszertanába szeretném Önt beavatni, ami egyedülálló a hazai piacon, és hat éve bizonyítottan működik. Nem kevés pénzt számlázunk ügyfeleinknek, mégis örömmel kifizetik, ugyanis  költségcsökkentéssel foglalkozunk - sikerdíjért.
  

Ezen belül is egy olyan részterülettel, ami minden cégvezetőnek szálka a szemében, mert nem igazán függ a bevételtől: a rezsiköltségekkel. Ez olyan sokrétű tudást igényel, ami senkinek nem áll rendelkezésére ilyen mértékben, mint nekünk. Ezért aztán nemigen vállalunk kockázatot azzal, hogy sikerdíjért dolgozunk. Mi ott is találunk pénzt, ahol más azt hiszi, hogy már lehetetlen. 

Mára sikerült elérnünk azt, hogy jelentősen megnövekedett a szolgáltatásunk iránti igény. Az erősödő piaci kereslet hatékonyabb kiszolgálására most korlátozott számban irodákat nyitunk, melyeket franchise rendszerben szervezünk. Elsősorban gazdasági, vagy műszaki diplomával rendelkező partnereket keresünk, akik alkalmazottként tapasztalatot szereztek a költséggazdálkodás területén, vagy működtettek már valaha saját vállalkozást.

 

Figyelem! Nem ígérünk Önnek gyors meggazdagodást. A mi rendszerünkben a know-how megvásárlása után - kitartó, alapos munkával, és folyamatos tanulással - az indulási időszakot követően biztos, minden pillanatban 2 évre előre kiszámítható jövedelmet, tisztes, polgári jólétet biztosíthat családjának.

 

Attól függően, hogy egyedül, vagy asszisztenssel/társsal dolgozik, havi 700.000 -1.500.000 MFt árbevételt érhet el, aminek a költségvonzata alig van, hisz tisztán szolgáltatás. Akár otthonából is dolgozhat. Ha kétségei lennének, nézze meg mérlegbeszámolóinkat, amelyek a cégbíróságtól lekérhetőek, vagy látogasson meg bennünket, és megmutatom Önnek. Ebből bevételből a megfelelő adózási szisztéma kiválasztásával olyan szintű jövedelmet vihet haza, ami megfelel egy vállalati közép- vagy felsővezető fizetésének, de nem kell elszenvednie az ilyen beosztással járó stresszt.

 

Mindössze két partnert keresünk az alábbi két régióban: 

 1. Kelet-Magyarország - azaz a 9 keleti megye

 2. Nyugat-Magyarország - azaz a 9 dunántúli megye

Társuló partnereinknek az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • Olyan üzleti vállalkozás know-how-ját adjuk át egy intenzív tréning és kézikönyv formájában, amely a megfelelő módszerek birtokában könnyen értékesíthető, és recessziótól független. Ha a cégeknek rosszabbul megy az üzlet, még fogékonyabbá válnak szolgáltatásunkra.

 • Átadjuk az idehaza bevált marketing módszereket, hogy eredményesen építhesse fel saját ügyfélkörét.
 • Ön használhatja a CostBusters márkanevet, és vele együtt a referenciáinkat is: BauMax, Decathlon, Copy General, Béres Egészségtár, stb. Így sokkal könnyebb lesz megszereznie első ügyfeleit, ami minden újonnan induló vállalkozás számára a legnehezebb feladat.
 • Területi kizárólagosságot biztosítunk. A fenti régiókban csak egy irodát nyitunk, hogy partnerünk hosszú távon biztos megélhetést találhasson.

 • Az első munkák megszerzésében és kivitelezésében is besegítünk.

 • A későbbiekben is folyamatos szakmai támogatást adunk. Az addig nem ismert problémákkal mindig hozzánk fordulhat, és folyamatosan tájékoztatjuk az újonnan felfedezett módszerekről is.

 

Csatlakozzon hozzánk, mielőtt valaki más lecsapna az Ön lakóhelye szerinti régióra! Jelentkezzen most!

 

 

Üdvözlettel:

 

Tősér Sándor

költségmenedzsment specialista

CostBusters Hungary Kft.

 

Tősér Sándor vagyok, a  CostBusters Hungary Kft. ügyvezetője. 1965-ben születtem, az eredeti szakmám villamos üzemmérnök.

1996-től 2005-ig egy svéd, illetve egy angol cég igazgatója voltam, ahol a főnökeim állandóan az "Overhead"-en, azaz a rezsiköltségeken lovagoltak.

Ezért is tetszett meg nagyon, amikor rátaláltam egy ötletre, egy addig a magyar piacon teljesen ismeretlen vállalkozási szisztémára: költségcsökkentés sikerdíjért.

Arra gondoltam: "Végre egy igazán nekem való feladat!" Mindig is nagyon szerettem az elemző munkát is, és a beszállítókkal való alkudozást is.

Azt is gondoltam, hogy ez egy rendkívül könnyen értékesíthető szolgáltatás. Menet közben rá kellett azonban döbbennem, hogy ami a fejlett nyugagat-európai piacon könnyedén értékesíthető, azt Magyarországon, sőt Kelet-Európában teljesen másként kell megközelíteni. 

A kezdeti nehézségek ellenére azonban sikerre vittem a vállalkozásomat.

Tisztes jövedelmet viszek haza a családomnak, amit előre ki tudok számítani, hiszen 24 hónapos szerződéseket kötök ügyfeleinkkel. 

A hat év alatt kidolgozott módszerek segítségével Budapesten és Pest megyében bőven megkeresem a megélhetésemet. Nem kívánok az ügyfelek miatt Győrbe vagy Pécsre ingázni, inkább átadom Önnek tapasztalataimat, hogy kamatoztassa őket saját vállalkozása hasznára. Így Ön elkerülheti a kezdeti buktatókat, amikbe én a vadkeleti gazdasági környezetben annak idején belesétáltam.

Az elméleti tudás megszerzéséhez Önnek az elegendő 3 napra Budapestre jönnie. Ezalatt átadom Önnek a teljes know-how-t, minden  tapasztalatot, amit 6 év alatt összeszedtem.

Ezen felül pedig 6 hónapig díjmentes szakmai támogatást is adok.

Bizonyosan szüksége lesz rá, hiszen nagyon sokféle költségkategóriával foglalkozunk. 3 nap alatt ezt a rengeteg mindent nem lehet megtanulni, csakis munka közben.

Sőt, elárulom Önnek, hogy a mai napig folyamatosan tanulok, hisz a technika és a piac állandóan változik. Állandóan jönnek új megoldások, új piaci szereplők, sőt új törvények is, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg.

Nagyon szeretem a munkámat. Rendkívül lelkesítő az, hogy más beszállítókkal ellentétben nem szemben állok az ügyfelemmel, hanem partnerként kezelnek. Azonosak ugyanis az érdekeink: ha sok pénzt megtakarítok neki, mindkettőnknek több lesz a nyeresége, és ezért nagyon megbecsülnek.

Ha visszagondolok azokra az időkre, amikor az angol cégnél az egyik hipermarket lánc beszállítója voltunk, és az ügyfél beszerzői szinte szolgaként kezeltek bennünket, hát nem kívánom vissza azt a helyzetet. Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a vállalkozásba.

Ha Önnek is tetszik, amit csinálunk, vágyik a magasabb anyagi és erkölcsi megbecsülésre, és nem retten meg a kihívásoktól, akkor töltse ki az adatlapot, és máris küldöm a franchise tájékoztatót.

Kérem, küldjenek bővebb tájékoztatót! Adataim a következők:

Vezetéknév:
Keresztnév:
Email:
Telefon:
Lakóhely:
Régió:
 

Kezdőlap   Elérhetőség   Kalkulátor   Gy.I.K.   Referenciák   Cégismertető   Oldaltérkép