Ügyfeleink

Ügyfeleink cégvezetői bölcs emberek.

Felismerték, hogy akkor tudnak igazán eredményesek lenni, ha azzal foglalkoznak, amihez a legjobban értenek: a saját szakterületükkel. Az aprólékos rezsiköltség elemzésre pedig nem vesztegetik idejüket, ránk bízzák - sikerdíjért.

Kik ők? 50-1200 fős közép- és nagyvállalatok vezetői. Egy 50 fő feletti cégnél már eléggé nagy rezsi keletkezik ahhoz, hogy nehéz legyen azt áttekinteni, az állandóan változó piacot folyamatosan követve a költségeket mindig a legalacsonyabban tartani. Ugyanakkor e cégek nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, ami a nagyvállalatoknál természetes, hogy nagy létszámú beszerző csapatot tartsanak fenn. Természetesen nekik is vannak profi beszerzőik, de az öldöklő piaci verseny közepette a maximális hatékonyság érdekében a lényegre koncentrálnak: a közvetlen termelési költségekre.

De mivel a rezsiben rejtőző évi több milliós költségcsökkentési lehetőséget is szeretnék kihasználni nyereségük növelése érdekében, ezért szerződtek velünk. Néhányukat hadd mutassuk be itt. A logo-ra kattintva a honlapjukra juthat.

Ipar, mezőgazdaságKereskedelemSzolgáltatás
Referencia levél Referencia levél Referencia levél
Volvo Trucks
Referencia levélReferencia levél
Herbária DAF Trucks
 Referencia levél
Zambelli Diaverum
Bokk Paper

A CostBusters garancia - Sikerdíjért dolgozunk!Ügyfeleink mondták rólunk:

A CostBusters sikerdíja az egyetlen számla, amit örömmel kifizetek, mert tudom, hogy még egyszer annyi pénz a zsebünkben marad.

Nagy Péter
operációs igazgató
Copy General Kft.
Várakozáson felüli eredmény született: az éves megtakarítás közel egy autó árával egyenértékű.... Ajánlom minden cégnek, aki költségeket szeretne megtakarítani.

Pál József
gazdasági igazgató
Béres Egészségtár Kft.
Kijelenthetem, hogy elégedett vagyok a CostBusters munkájával. A korábban más területen alkalmazott tanácsadókhoz képest a gyakorlatiasabb, gyorsabb és mélyrehatóbb munkát végeztek.

Korok Péter
ügyvezető igazgató
Grafit Pencil Nyomda Kft.
Főleg az informatikában született jelentős megtakarítás. Még azt is megoldották, amiről magunk is tudtuk ugyan, hogy felesleges költség, de mi nem tudtuk, hogy hogyan tudnánk megszabadulni tőle.

Balázs Krisztina
pénzügyi és informatikai igazgató
QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe