Mit tehetünk Önért?

50 fő feletti közép- és nagyvállalatok

Rezsiköltségek csökkentése sikerdíjért Olvasson tovább ezen az oldalon!

1-49 fő közötti kisvállalkozások

Díjmentes hírlevelünket ajánlom. A Hírlevél ingyenes, mégis százezreket érhet Önnek. Már több mint 1000 kis- és középvállalati vezető olvassa havonta. KöltségIrtó Hírlevél

Aki sokat világít fénycsövekkel

30-50% megtakarítás a fénycsöves világításon, miközben több fényt kap! Kattintson ide


A költségcsökkentési folyamat során mindent elintézünk Ön helyett. Önnek a kisujját sem kell mozdítania, csak a növekvő nyereségről szóló kimutatásokat tanulmányoznia.

A koncepciónk egyszerű: a profit növelésének legegyszerűbb módja a források elszivárgásának felderítése és megállítása. Pontosan ezt tesszük az Ön érdekében: szisztematikusan, következetesen és professzionálisan, a termékek, szolgáltatások, árak és szállítók olyan szintű ismeretével, ami keveseknek van birtokában.

A felesleges kiadások – azaz a potenciális megtakarítások – mértéke olykor meglepően nagy lehet. Több cégnél akár a nyereség 20%-a olyan költségekre folyik el, amelyeknek nem kellene szükségszerűen akkora mértékűeknek lenniük.

Ez a szituáció legtöbbször annak a következménye, hogy az éles piaci versenyben Ön a cég tevékenységének működtetésére és fejlesztésére koncentrál. Emellett nem marad elegendő ideje a rezsiköltségek csökkentésével foglalkozni, ami bizony időrabló tevékenység. Ezt a szállítók jól tudják, s nem sietnek maguktól csökkenteni áraikat.

"Az idő pénz!"

S az Ön ideje a legdrágább. Itt tudunk mi segíteni Önnek. Bizonyos költségkategóriákban akár 45%-os megtakarításokat is tudunk realizálni, s amely azonnal növekvő profitként jelentkezik.

A szolgáltatásunk kockázatmentes Önnek, hiszen nem kérünk sem előleget, sem óradíjat. Csak akkor számlázunk, ha eredményt értünk el: ha nincs megtakarítás semmit nem kell fizetni.

Ön tehát semmit sem veszíthet, de sokat nyerhet.

Fontos megjegyzések

 • Független tanácsadó cég vagyunk, nem képviselünk szállítókat, nem kapunk és nem fogadunk el jutalékot
 • Ha a szállító jutalékot ajánl fel, megkérjük, hogy vonja le azt az ajánlati áraiból
 • A jelenlegi szállítókat értesítjük a költségcsökkentési projektről, bevonjuk őket a folyamatba, és mindig előnyt élveznek
 • Természetesen egy titoktartási nyilatkozat része a szerződésnek, és hangsúlyozom, hogy nem vagyunk
  • sem ipari kémek,
  • sem adóellenőrök.
 • Mi csak javaslatokat teszünk, de a döntést mindig Ön hozza meg. Azután az Ön döntését végrehajtjuk.
 • Soha nem engedünk a minőségből. Olyan megoldást keresünk Önnek, ami legalább a jelenlegi minőséget biztosítja, de alacsonyabb költségszinten.
 • Egyáltalán nem, vagy csak minimális mértékben zavarjuk az Ön munkatársai munkáját (tekintse meg a Béres Egészségtár referencia levelét az Ügyfeleink menüpontban). A helyszíni munkát gyorsan, hatékonyan, és önállóan végezzük.

A CostBusters garancia - Sikerdíjért dolgozunk!Ügyfeleink mondták rólunk:

A CostBusters sikerdíja az egyetlen számla, amit örömmel kifizetek, mert tudom, hogy még egyszer annyi pénz a zsebünkben marad.

Nagy Péter
operációs igazgató
Copy General Kft.
Várakozáson felüli eredmény született: az éves megtakarítás közel egy autó árával egyenértékű.... Ajánlom minden cégnek, aki költségeket szeretne megtakarítani.

Pál József
gazdasági igazgató
Béres Egészségtár Kft.
Kijelenthetem, hogy elégedett vagyok a CostBusters munkájával. A korábban más területen alkalmazott tanácsadókhoz képest a gyakorlatiasabb, gyorsabb és mélyrehatóbb munkát végeztek.

Korok Péter
ügyvezető igazgató
Grafit Pencil Nyomda Kft.
Főleg az informatikában született jelentős megtakarítás. Még azt is megoldották, amiről magunk is tudtuk ugyan, hogy felesleges költség, de mi nem tudtuk, hogy hogyan tudnánk megszabadulni tőle.

Balázs Krisztina
pénzügyi és informatikai igazgató
QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe