CostBusters - A Költségirtók

A dinamikusan fejlődő közép és nagyvállalatok sikerdíjas költségmenedzsere

Tisztelt Látogatónk!

Tősér Sándor vagyok, a CostBusters Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk olyan szakembereket tud az Ön szolgálatába állítani - sikerdíjért - akik specialisták a költségcsökkentés területén. Segítségünkkel Ön nemcsak hatékonyan csökkentheti cége költségeit, de eközben a főtevékenységére koncentrálhat, így maximalizálva nyereségét.

2005 óta nagyon sok, különböző szakterületeken működő, vállalkozásnak segítettünk már megtakarításokat elérni többféle költségkategóriában. Ügyfeleink főként az 50-250 fős, magántulajdonú középvállalatok közül kerülnek ki, de van néhány nagyvállalati ügyfelünk is. Csaknem minden eddigi ügyfelünknél éves szinten hétszámjegyű megtakarítást realizáltunk. A nagyobb cégeknél a több tízmilliós nagyságrendet is elértük, főleg az energiaköltségek terén.

Kizárólag a rezsiköltségek csökkentésére koncentrálunk. Olyan partnerkapcsolatot igyekszünk kialakítani ügyfeleinkkel, amely segít költségeket megtakarítani olyan területeken, amelyek a napi rutinmunka részei. Éppen ezért ritkán kerülnek előtérbe, következésképp könnyedén lehetnek a nyereség észrevétlen elszivárgásának forrásai.

Pontosan e területeken lehet időnként komoly megtakarítási lehetőségeket találni. Lehet, hogy Önnek is tudnánk néhány milliót keresni?

Mondjuk egy autó árát. Milyen autót venne a talált pénzből? Egy Ford Focust, vagy talán egy Lexust? Esetleg egy új gép hiányzik az üzemcsarnokából?

A CostBusters garancia - Sikerdíjért dolgozunk!Ügyfeleink mondták rólunk:

A CostBusters sikerdíja az egyetlen számla, amit örömmel kifizetek, mert tudom, hogy még egyszer annyi pénz a zsebünkben marad.

Nagy Péter
operációs igazgató
Copy General Kft.
Várakozáson felüli eredmény született: az éves megtakarítás közel egy autó árával egyenértékű.... Ajánlom minden cégnek, aki költségeket szeretne megtakarítani.

Pál József
gazdasági igazgató
Béres Egészségtár Kft.
Kijelenthetem, hogy elégedett vagyok a CostBusters munkájával. A korábban más területen alkalmazott tanácsadókhoz képest a gyakorlatiasabb, gyorsabb és mélyrehatóbb munkát végeztek.

Korok Péter
ügyvezető igazgató
Grafit Pencil Nyomda Kft.
Főleg az informatikában született jelentős megtakarítás. Még azt is megoldották, amiről magunk is tudtuk ugyan, hogy felesleges költség, de mi nem tudtuk, hogy hogyan tudnánk megszabadulni tőle.

Balázs Krisztina
pénzügyi és informatikai igazgató
QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe